Sådan løser du sikkerhedsproblemer på din pc

Sådan løser du sikkerhedsproblemer på din pc:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på linket Detaljer i den øverste del af programmets hovedvindue for at gå til vinduet Meddelelsescenter.
  3. Gå til Status afsnittet. Dette afsnit viser sikkerhedsproblemer på din pc.
    • Vælg et problem fra listen, og klik på en handlingsknap, f.eks Ret.
    • Vælg Ignorer fra rullelisten, hvis du ikke ønsker at løse dette problem nu. Du kan se listen over ignorerede meddelelser senere ved at klikke på knappen Vis N ignorerede meddelelser.
  4. Gå til Anbefalinger afsnittet. Dette afsnit viser anbefalinger, der ikke er obligatoriske, men som vil hjælpe dig med at optimere din brug af programmet og beskytte din pc bedre.
    1. Vælg et forslag fra listen.
    2. Klik på knappen ved siden af en foreslået handling, klik f.eks. på knappen Aktivér ved siden af forslaget Vil du gerne slippe for de støjende pop op-reklamer?.
  5. Gå til Nyheder afsnittet. I dette afsnit finder du nyheder om cybersikkerhed. Brug navigationsknapperne til at læse den næste nyhed eller gå tilbage til den forrige nyhed.